Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Areni Zagreb očekuje nas još jedan glazbeni spektakl. Legenda folk glazbe - Haris Džinović 18. lipnja ispunit će najveću dvoranu u Hrvatskoj, a od publike očekuje da zajedno otpjevaju nezaboravne hitove.


Kako se bliži dan koncerta, mobitel Harisa Džinovića ne prestaje zvoniti. Svi žicaju besplatne ulaznice. Jedina osoba koja ga nikad nije tražila kartu njegov je veliki obožavatelj i prijatelj Stjepan Mesić.

Vezani članci Slika nije dostupna Zašto bi netko Mesiću spočitavao frizuru? Slika nije dostupna NDH podnijeli prijavu protiv Mesića

Bivši predsjednik vjerojatno će i sam u Areni uživati u hitovima kao što su I tebe sam sit 'Kafano' i 'Ostarit ću neću znati'. Za svoje koncerte Haris kaže da su pravi Folk'n'roll, a unatoč tome što scenski dio koncerta smatra izuzetno važnim najmanje ga zabrinjava stayling. Predgrupa legendarnom sarajevskom pjevaču opatijski je bend Koktelsi.

>> Haris Džinović često znao popiti 'čašicu' s Jackom Nicholsonom

Nakon što je Arenu dupkom ispunila Brena, a dva puta za redom je rasprodao Halid - naravno da se i Haris potajno nada još jednom koncertu. Više u prilogu IN magazina!