Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Country diva Dolly Parton nastavlja s kapitalizacijom svojeg međunarodnog uspjeha izdavanjem novog DVD-a na kojem je zabilježen prošlogodišnji nastup u londonskoj O2 Areni pred 18.000 posjetitelja.


‘Kompilirali smo za DVD nastup pred 18.000 vrištećih obožavatelja, s brojnim snimkama proba, intervjuima, avionima, limuzinama, odnosno stvarima koje ljudi vole gledati kad se dokumentira show. Znam to po sebi jer volim gledati tu vrstu dokumentaraca kad se različiti segmenti spoje u jednu cjelinu i kad se vidi kako stvari funkcioniraju ispred i iza scene’, izjavila je tim povodom Dolly Parton, nevojbena američka country ikona.

Vezani članci Slika nije dostupna Julie Andrews, Dolly Parton i Ramonesi dobili Grammyja Slika nije dostupna Julie Andrews, Dolly Parton i Ramonesi dobitnici Grammyja za životno djelo

>> Dolly Parton zbog prevelikih grudi odgađa turneju

‘Zanimljivo je da sam u Londonu i općenito Engleskoj i Europi imala uvijek veliki broj odane publike koja zna tekstove mojih pjesama. Drago mi je što sam počela puno prije današnjeg doba kad je sve digitalno, online i na download. U moje vrijeme je sve bilo puno jednostavnije. Radili smo svoju glazbu i to je bilo dovoljno. Zbog toga se osjećam sretnom. Danas sam na sreću okružena high-tech susvjetskom glazbenom tržištu’, zaključila je Dolly koja će za tri dana, odnosno 19. siječnja proslaviti 64. rođendan.