Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prinču u čast napisao je pjesmu, a kako zasad stoje stvari nastupit će na njegovoj momačkoj večeri.


Iako nije službeno objavljeno, čini se kako će američki reper Snoop Dogg biti glavna pjevačka zvijezda na momačkoj večeri princa Williama. Tim povodom posebno za nasljednika krune napisao je pjesmu naziva 'Wet' te ju posvetio prinčevoj momačkoj večeri, kao i svim onima koje nakon nje slijede. 'Kada sam čuo da kraljevska obitelj želi da nastupim na proslavi povodom prinčevog braka, znao sam da im moram ponuditi nešto posebno. 'Wet' je savršena himna za princa Williama i sve one koji žele da se atmosfera 'zakuha'', rekao je pjevač čija pjesma nije samo himna za princa, već drugi službeni singl s nadolazećeg albuma 'Doggumentary Music'.

>> Princ William i Kate kao svadbeni dar dobili zvijezdu

Vezani članci Slika nije dostupna Iznenada preminuo reper Nate Dogg Slika nije dostupna VIDEO: Hrvatski dres u novom spotu Snoop Dogga

Dogg je pjesmu 'Wet' objavio na svojem Twitter profilu i dopustio korisnicima da je preuzmu besplatno. Pored toga je napisao kako poziva obožavatelje da na videokazetu snime sebe kako plešu na pjesmu 'Wet', a onaj čiji će video biti najgledaniji na reperov račun će osvojiti putovanje u Britaniju na proslavu novog singla. Dakle, ono što treba jest postaviti svoj video pod nazivom 'Snoop Dogg Wet Dance' na YouTube ili direktno na Doggov Twitter profil i nadati se najboljoj gledanosti.