Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnji član benda Milli Vanilli najavljuje film koji će ispričati 'pravu istinu' o dvojcu koji je prevario svijet.


Najveća prijevara u povijesti američke glazbene industrije dogodila se prije dva desetljeća kada su članovi skupine Milli Vanilli dobili glazbenu nagradu Grammy u kategoriji za najbolje mlade umjetnike da bi se nekoliko mjeseci kasnije doznalo kako Fab Morvan i Rob Pilatus uopće ne pjevaju svoje hitove, zbog čega im je Grammy bio i oduzet. Priznavši kako su sve njihove pjesme otpjevane na 'playback' dvojac je propao i otisnuo se u anonimnost.

U međuvremenu Rob Pilatus nađen je mrtav od predoziranja u frankfurtskom hotelu, a Fab Morvan je nedavno u intervjuu za PopEater najavio snimanje filma o skupini za koju tvrdi kako je najmanje odgovorna za sve što se u to vrijeme događalo u glazbenoj industriji.

'Mi smo preuzeli krivnju za sve'

'Ljudi misle da znaju našu priču, ali ne znaju. Iza nas je postojala cijela mašinerija ljudi, ne želim kriviti nikoga, ali samo neke stvari nismo mogli voditi. Ironično, mi smo bili postavljeni na pijedestal i preuzeli krivnju za sve', ispričao je Fab i svoju sramotu pokušao opravdati kroz prizmu današnjeg vremena 'kada većina glazbenika pjeva na playback'.

Upravo zato želi snimiti film koji bi 'ispričao pravu istinu o Milli Vanilli'. 'To neće biti priča samo i Robu i Fabu, već o društvu i cijeloj toj generaciji kada se događala i Pustinjska oluja. To će biti slika tog vremena', najavio je Fab.