Popularna hrvatska pjevačica u petak je održala prvi koncert svoje nove turneje u Areni u Beogradu. Petnaest tisuća karata prodano je u svega nekoliko dana, ali dvorana nije bila raspordana. Severina se potrudila i priredila spektakl.


U beogradskoj Areni je sa Severinom nastupilo čak 40 glazbenika, među kojima i njezin višegodišnji prijatelj i suradnik Goran Bregović, koji joj je i napisao pjesme za album 'Zdravo Marijo', kao i kolege među kojima pjevači Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Petar Grašo. Inače radilo se o prvom nastupu pjevačice u prijestolnici Srbije. Vrijeme pred nastup Severina je provela u backstageu u društvu svog zaručnika Slavka Šainovića i sestre Mare koja živi u beogradskom naselju Miljakovac.

Vezani članci Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Pregled novih ljubavi i razlaza 2020. na domaćoj estradi: Za nekoga je bila kobna, a za nekog najsretnija godina Slika nije dostupna Goran Bregović - Nakon operacije kičme ravno za volan

Severina prije nastupa voli popiti čašu francuskog konjaka, za razliku od Brege kojeg uvijek moraju čekati dvije boce bourbona – jedna u na bini, a druga u svlačionici.

>> Indirino tijelo u Beogradu prekrivali samo kristali

>> Severina će u Beogradu odati počast Edith Piaf

Srpski mediji Severinu su opisali kao prirodnu i ne pretjerano zahtjevnu pjevačku zvijezdu. Ona sama rekla je kako prije nastupa voli popiti čašu francuskog konjaka, za razliku od Brege kojeg uvijek moraju čekati dvije boce bourbona – jedna u na bini, a druga u svlačionici.

Koncert je bio tematski razdjeljen na nekoliko dijelova, a Seve je to za Blic opisala sljedećim riječima: 'Koncert će se sastojati od šest dijelova. Na početku je sve zamišljeno kao rock koncert, koji se kasnije lagano pretvara u rokoko. Zatim se spontano prelazi u cabaret u kojem ću čast odati Edith Piaf koju jako volim', rekla je Severina srpskom Blicu nadodavši kako će, među ostalim, otpjevati pjesme 'Što me sad pitaš što mi je', 'Pogled ispod obrva' i 'Tridesete'. Nakon toga, kako je sama rekla, slijedi 'orijentalni dio koncerta, pa dalmatinski, zatim 'naiva' i na kraju disko'.

Publika je tako uživala u ovom glazbeno stilskom miš-mašu, u kojem se po Severininim riječima našao i stil uređenja interijera iz vremena Luja XV,  a sve je naravno bilo začinjeno njenim uskim dekolteima i seksi korzetima.

Kao zaključak parafrazirat ćemo riječi pjesme 'C'Est Toujours la Même Histoire' velike Edith Piaf  – sa Severinom uvijek ista priča...