Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Seka Aleksić nedavno je snimila reklamu za hrvatske proizvode namijenjenu srpskom tržištu.


Turbo folk pjevačica iz Srbije, Seka Aleksić, o visini honorara za reklamu koji joj je sa Podravkinog računa kliznuo na njezin, zamislite, nije željela govoriti. Reklama za šlag i pudinge namijenjena je srpskom tržištu, snimljena je na plažama predivnog Balija, a Seka je cijeli tim prije početka snimanja izrešetala svojim uvjetima.

Pojela previše kolačića

Vezani članci Slika nije dostupna Obožavateljica joj se zavukla pod noge, što je nju - oduševilo! Slika nije dostupna Želi li ona postati balkanska Kim?!

'Jedan od glavnih uvjeta bio je da sva moja ekipa koja sa mnom surađuje, od frizera do stilista, samo oni mogu surađivati na reklami', rekla je Seka proglasivši hrvatsku ekipu, ovu koja je preostala, vrhunskim profesionalcima s kojima bi jednog dana voljela snimiti spot.

'Reklamiram šlag, pudinge i sve ostalo. Malo sam se zanijela u toj reklami, pa sam pojela previše kolačića koje sam pripremila za voljenog i kad mi je pozvonio na vrata ja sam se samo iznenadila jer je ostao samo jedan kolač na tanjuru', ispričala je Seka zaručena za Veljka Piljikića koji ju je skupocjenim prstenom zaprosio tijekom jednog romantičnog putovanja.