Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frontmen rumunjskog pop benda Jukebox napravio je za vrijeme nastupa na televiziji gaf koji je postao instant hit na internetu i nasmijala milijune ljudi do suza.


Rumunjski pop bend Jukebox upravo je izdao svoj prvi album sa samostalnim materijalima, dok su mu prva dva albuma bili coveri poznatih rumunjskih pjesama, a tim povodom su nastupili u glazbenoj emisiji 'Stele-sub-lupa', a njihov frotmen 'iskoristio' je tu priliku da bi izvršio tako zvano 'javno samoubojstvo ugleda'.

Vezani članci Pravoslavna crkva Rumunji ogorčeni zbog smrti novorođenčeta nakon krštenja, nadbiskup odbio mijenjati obred Groblje, ilustracija Šok u Zadru: Na dan sprovoda svoje majke saznao da je ona već pokopana, a da je u lijesu - druga žena

Naime, frotmen Jukeboxa otkrio je da bend ne pjeva uživo nego na playback, tako što je bezbrižno otvarao usta pjevajući – u krivu stranu mikrofona! Sve bi bilo u redu da su obje strane mikrofona iste debljine i izgleda, no kako je jedna strana uža, a druga puno šira i još k tome prekrivena sa spužvom, možemo utvrditi da je stvarno teško zamijeniti jednu za drugu.

No frotmenu Jukeboxa to je uspjelo, a snimka njegovog bezbrižnog pjevušenja u krivu stranu mikrofona odmah je postala hit na internetu, što u konačnici za bend može biti samo pozitivno, jer su si tako osigurali besplatnu reklamu i uz put nasmijali do suza milijune ljudi.