Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ste oduvijek sanjali da vam omiljeni svjetski pjevač pjeva na vjenčanju, san vam se možda i ostvari.


Iako neke zvijezde takve vrste gaža smatraju ispod časti, mnogi s tim nemaju problema. Rolling Stonsi, Elton John, ili pak Kylie Minouge, svi će se rado odazvati. Cijena naravno prava sitnica - samo nekoliko desetaka milijuna kuna.

U skladu s njihovom svjetskom slavom i iskustvom dolazi i cijena - za jednu privatnu gažu 'samo' 50 milijuna kuna!

Vezani članci Voštane figure (Foto: izismile.com) Možete li pogoditi na koga bi ove voštane figure trebale sličiti? Slika nije dostupna Britansko ljetovalište ukinulo zabranu nastupa Rolling Stonesa

Rolling Stonsi su na sceni više od 40 godina, na koncerte im dolaze na tisuće ljudi, godišnja zarada je gotovo pola milijarde kuna. Okorjelim rokerima slava čini se nije udarila u glavu. Njih je, naime, moguće naručiti da sviraju na vjenčanju. No kako to inače biva, u skladu s njihovom svjetskom slavom i iskustvom dolazi i cijena - za jednu privatnu gažu samo 50 milijuna kuna.

Za nešto manji iznos, 20 milijuna kuna, trenutak rezanja torte i nekoliko plesova može proći uz taktove najvećih hitova Eltona Johna. Legendarni pjevač ipak svoju zaradu s takvih gaža ne stavlja u džep već ravno u svoj fond za borbu protiv Aids-a. Za jednak iznos na svadbi nastupa i australska džepna venera Kylie Minouge.

Skromnih desetak milijuna kuna za nastupe na privatnim zabavama traže zvijezde poput bivšeg člana Beatelsa Paula McCartneya, Leone Lewis, ali i uvijek problematične Amy Winehouse. Prava sitnica reklo bi se kada se uzme u obzir da je njihova godišnja zarada i stotinu puta veća.