Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koncert je najavljen za 08. lipnja 2011. godine na maksimirskom stadionu čime će grupa Bon Jovi obilježiti i svoje prvo gostovanje u ovoj regiji, tako da je spektakl, kao i očekivani veliki interes zajamčen.


Definitivno je potvrđeno, Bon Jovi u sklopu svoje velike turneje 'The Circle Tour' dolazi i u Zagreb, tako da Hrvatska definitivno neće biti postaja koju će izbjeći ovaj veliki događaj, dapače s njom će započeti svoju europsku turneju!

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro: ''Maksimirski stadion je spomenik korupciji i klijentelizmu'' Slika nije dostupna Oni su članovi kluba 'Imam 50 i izgledam fantastično!'

Još nedavno smo spominjali i film koji dolazi u Movieplex kina vezan uz ovu mega uspješnu turneju koju ćete moći gledati, a sada kao pravo bombastično iznenađenje, dolazi vijest da ćete veliku turnejsku uspješnicu moći vidjeti uživo i to na Maksimiru. No film će itekako dobro predstaviti kakav vas spektakl čeka kako bi znali što vas točno čeka te bi vas moglo ugrijati do lipnja.

>> Koncertni trijumf Bon Jovija na kino platnu

Pretprodaja ulaznica kreće 05, studenog

Ulaznice kreću u prodaju 05. studenog 2010. godine u 9 sati, a bit će ih dostupno 30 tisuća. Cijene ulaznice kreću se u rasponu od 300 do 2 tisuće kuna i to po sljedećim kategorijama:

VIP LOŽA (PL1): 800 kn
DIAMOND RING (PL2): 2000 kn
GOLDEN CIRCLE (Fan pit, PL3) : 440 kn
PARTER (PL4): 330 kn
SJEDENJE I. KATEGORIJE (donja tribina istok i zapad, PL5) : 440 kn
SJEDENJE II. KATEGORIJE ( donja tribina sjever,PL6) : 300 kn

Fan klub pretprodaja bit će od 28.-30. studenog.