Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Robbie je prije 30 godina bio zaljubljen u Kylie, a kada mu se 25 godina kasnije pred očima skinula gola nije mogao vjerovati.


Pjevač Robbie Williams u svojoj biografiji 'You Know Me' prepričao anegdotu koja se dogodila tijekom snimanja zajedničkog spota s Kylie Minogue za pjesmu 'Kids'. Kaže da se u pjevačicu australskog porijekla zaljubio u 80-im godinama kada ju je ugledao na televiziji u sapunici 'Neighbours'. O njoj je maštao godinama, a onda se dogodio spot u kojem je lijepa Australka skinula odjeću i pred Robbieja stala gola.

Vezani članci Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot VIDEO I Tomašević se rasplesao: Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot za kampanju za Zagreb Incident u emisiji Incident u emisiji uživo: Gola utrčala u studio i bacila kamen na voditeljicu

Kako je napisao u knjizi, tada nije mogao vjerovati da se žena u koju je bio zaljubljen pred njim najednom skinula gola. Kako bi smogao hrabrosti da snimi spot do kraja popio je nekoliko čaša alkoholnog pića, međutim, broj čaša se oteo kontroli, pa se napio. U trenutku kada se Kylie počela skidati, Robbie joj se, onako pijan, počeo smijati.

>>Robbie Williams nakon pomirenja: Pao mi je kamen s ramena

'Jednostavno sam se počeo smijati. Mislim da se to nije svidjelo Kylie. Vjerojatno sam je uvrijedio, jer se možda osjećala ranjivo zbog toga što je na setu i ispred mene', napisao je Williams. 'Mislim da je bilo kakva mogućnost našeg budućeg odnosa nestala kada sam joj se počeo smijati. Možda voli biti gola, ali vjerojatno ne voli kad joj se pritom netko smije', nadodaje pjevač napomenuvši kako se pored lijepe Kylie osjećao kao tinejdžer čiji prirodni šarm u tom trenutku nikako nije funkcionirao.