Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska folk pjevačica Dragana Mirković prvi je put u svoj luksuzni dom u Beču pustila televizijske kamere.


Dragana Mirković živi od u Beču od 2000. godine, a razlog tome je jedan jedini – ljubav. Kada je udomila ekipu InMagazina, njena djeca su bila u dječjem muzeju na satu kiparstva.

Vezani članci Ilustracija Mjera koja bi se svidjela svima: Ovaj grad časti vaučerima za restorane i kafiće uz jedan uvjet Hitni prijem Splitski KBC-a radi smanjenim kapacitetom: "Eto, desilo se i to da je korona ušla i u čisti dio bolnice"

Na pitanje tko je bio zadužen za uređenje interijera njenog luksuznog doma, Dragana Mirković je odgovorila: 'Pa, moram priznati moj suprug prvenstveno…'

Iako Mirkovići imaju bazen u kući, pjevačica baš u nj' ne uskače: 'Moj problem je duga kosa i onda ponekad jao, tako mi se pliva ali kad pomislim smočit ću kosu, onda poslije toga mora ono pranje, sušenje, to mi je tako, više mi je muka od toga najiskrenije.'

Osim bazena Srpska folk pjevačica pokazala je svoju raskošnu garderobu, galeriju, spavaću sobu, garažu sa skupim automobilima, i drugo.

I za kraj Dragana je zaključila: 'Mogu da garantiram ljudima da lijepe stvari nisu garancija za sreću jer ja sam i prije imala lijepe stvari a nisam bila sretna moram priznati, što je sasvim normalno za svakog čovjeka.' Ne propustite video prilog InMagazina.

 

>> Dragana Mirković ne zna koliko soba ima dvorac u koji useljava