Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad joj je poznati miljenik žena ponudio suradnju, Suzana Mančić nije dvojila ni trenutak.


'Kad sam imao promociju u Beogradu ona je došla, što mi je bilo jako drago i odmah je unijela optimizam, temperament, osmijeh i odmah su svi krenuli plesati', tim je riječima Davor Radolfi obrazložio kako je došao na ideju da snimi duet s najpoznatija Loto djevojkom bivše države, Suzanom Mančić.

Vezani članci Optička iluzija Možete li pročitati svih 10 riječi? Testirajte koliko su vam dobri vid i monitor, mnogi su otkrili da imaju problema Slika nije dostupna O dva porno uratka: 'Bila sam posramljena i obilježena!'

Kad joj je poznati miljenik žena ponudio suradnju, Suzana je odmah ponudu prihvatila. Bivša Loto djevojka i sama ima pjevačkog iskustva. Posljednji je album izdala prije osam godina.

A svojevrsni come back je za InMagazin prokomentirala riječima: 'Ja sam se na neki način intimno u sebi oprostila od diskografije i od muzike, mada pjevam bolje nego ikada. Valjda to sazri nešto u čovjeku.' Osim sazrijevanja Suzana se pred kamerama InMagazina dotakla i drugih pitanja, stoga ne propustite pogledati video prilog.


Suzanin i Davorov singl trebao bi biti dovršen za nekoliko dana. Početkom ožujka snimit će se i video spot. Pjesmu 'Samo dvije riječi', Radolfi je dosad već snimio u duetu sa slovenskom pjevačicom Alenkom Godec kao i s Ivanom Vrdoljak Vannom.

>> Suzana Mančić: Operirala sam puno toga na sebi