Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi Prljavog Kazališta lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjestu Kočerin.


U prometnoj su nesreći koja se dogodila u kasnim poslijepodnevnim satima sudjelovala tri vozila: kombi renault u kojem su bili Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, terenac land rover discovery, kojim je upravljao 50-godišnji Mostarac, te škoda felicia za čijim je upravljačem bio 36-godišnji Širokobriježanin, kako izvještava Večernji list.

Vezani članci Milorad Dodik Milorad Dodik o raspadu BiH: "Trebamo sjesti i razgraničiti se, i napraviti tri države koje će biti demilitarizirane" Granični policajac u BiH Pet Afganistanaca uhićeno u BiH u zajedničkoj akciji s hrvatskom policijom, sumnja se da su krijumčarili migrante

Na cesti Posušje - Široki Brijeg škoda felicia skretala je prema Kočerinu, a iza nje se zaustavilo kombi s članovima Prljavog Kazališta u koji je velikom brzinom udario terenac.

Jasenko Houra se nakon nesreće žalio na bolove u vratu, a Hrvoje Mlakar je zadobio lakši potres mozga nakon što je glavom je udario u sjedište vozila. Nakon pružene prve pomoći oba člana Prljavog kazališta, koje je sinoć gostovalo u Širokom Brijegu su pušteni na kućnu njegu.