Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi Prljavog Kazališta lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjestu Kočerin.


U prometnoj su nesreći koja se dogodila u kasnim poslijepodnevnim satima sudjelovala tri vozila: kombi renault u kojem su bili Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, terenac land rover discovery, kojim je upravljao 50-godišnji Mostarac, te škoda felicia za čijim je upravljačem bio 36-godišnji Širokobriježanin, kako izvještava Večernji list.

Vezani članci Koronavirus u Sarajevu Nakon tri tjedna zatišja opet raste broj novih slučajeva, potvrđeno ih više od 700: "Ima dosta težih kliničkih slika" Pfizerovo cjepivo, ilustracija BiH treba stići ukupno 2,13 milijuna doza cjepiva: Prva pošiljka je već najavljena

Na cesti Posušje - Široki Brijeg škoda felicia skretala je prema Kočerinu, a iza nje se zaustavilo kombi s članovima Prljavog Kazališta u koji je velikom brzinom udario terenac.

Jasenko Houra se nakon nesreće žalio na bolove u vratu, a Hrvoje Mlakar je zadobio lakši potres mozga nakon što je glavom je udario u sjedište vozila. Nakon pružene prve pomoći oba člana Prljavog kazališta, koje je sinoć gostovalo u Širokom Brijegu su pušteni na kućnu njegu.