Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Papa Ivan Pavao Drugi bio je velik čovjek, no također i vrstan pjesnik. Svi koji se dosad nisu susreli s njegovim pjesmama imat će tu priliku slušajući album 'Beskrajna ljubav' jednog od najboljih tenora svijeta Placida Dominga. Papa je za života napisao brojne pjesme koje govore o ljubavi, Bogu i čovjeku.


I četiri godine poslije smrti Pape Ivana Pavla II. njegove riječi diraju u srca mnogih ljudi, pogotovo kada ih pjeva jedan od najboljih tenora današnjice, Placido Domingo.

Vezani članci Slika nije dostupna Za obnovu Haitija trebat će 10 milijardi dolara Slika nije dostupna Placido Domingo pjevao u Chichen Itzi na jeziku Maja

Ovog španjolskog pjevača oduševili su stihovi koje je napisao pokojni papa, pa ga je prilikom jednog posjeta zamolio da izabere nekoliko pjesama koje bi uglazbio. 'Dobri Papa' je pisao o ljubavi, Bogu i čovjeku, pa odatle i naziv albuma 'Beskrajna ljubav'.

S Domingom su na stvaranju albuma surađivali glazbenici - Andrea Bocelli, Josh Groban i Vanessa Williams. 'Moramo pronaći njegovu poruku ljubavi i što to ljubav predstavlja', izjavio je veliki tenor.