Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jon Bon Jovi otvorio je dušu u intervjuu za 'The Observer'. Ukratko, američka pop rock zvijezda smatra samog sebe predebelim dokoličarem, latentnim alkoholičarom čije misli su opterećene paranojom od starenja.


Ovaj četrdeset osmogodišnji otac četvero djece i dugogodišnji pojam sveameričkog ljepotana na drugima uglavnom primjećuje bore i starost, te navodi kako ne bi htio tako izgledati, ali se tješi da je i to bolje od umiranja. Strah od smrti je još jedna stavka na dugačkoj listi njegovih paranoja.

Vezani članci Slika nije dostupna Jon Bon Jovi i Whoopi Goldberg u seriji 'Televizijska posla' Slika nije dostupna Nikada viđene fotografije: Seks, droga i Bon Jovi

No da ipak malo pretjeruje može se iščitati iz izjave da se smatra pretilim, ali samo za pet kilograma (!), zbog toga osjeća da je u lošoj formi. Pjevač kuka da mu je pored četvrt stoljeća iznimo uspješnog rada na sceni i s trenutnim angažmanom oko kampanje za američkog predsjednika Baracka Obamu u suštini dosadno. Novac ne drži glavnim motivatorom u svom životu, jer ga ima dovoljno.

>> Bon Jovi po prvi puta dolazi u Zagreb!

Iz svega što je izrekao čini se kako životnog bluesa, odnosno krize srednjih godine nisu pošteđeni ni oni koji su naizgled postigli sve.

Nadamo se da će se Jon Bon Jovi oraspoložiti do lipnja iduće godine kad će posjetiti Zagreb i odsvirati koncert na stadionu u Maksimiru, jer se čak i njemu koji je u dvadesetpetogodišnjoj karijeri odsvirao preko 2.700 koncerata, eto, događa da će doći u jedan glavni europski grad u kojem do sada nije bio i na najvećem stadionu u istom odsvirati koncert. A svi znamo da su nova iskustva najbolje 'dizalice'. Još kad 'baci' pogled na stadion…