Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petar Grašo je ekskluzivno za Novu TV progovorio o skorom povratku na scenu, zašto ga tako dugo nije bilo na hrvatskoj sceni, smatra li se seks simbolom i još puno toga.


Tonči Huljić kao inicijator, Goran Bregović kao producent i Petar Grašo kao pjevač. Estradni trojac povodom novog projekta Tončija Huljića trenutačno boravi na Jahorini u kući Gorana Bregovića, gdje je Petar Grašo Novoj TV dao ekskluzivni intervju, tijekom kojeg je, između ostalog objasnio zašto ga tako dugo nije bilo na hrvatskoj sceni.

Vezani članci Slika nije dostupna Severina polugola pred Srbima kao i Indira Slika nije dostupna Severina će u Beogradu odati počast Edith Piaf

'Ja sam bio dosta prisutan, no ne na ovom tržištu. Meni su se dosta otvorila tržišta Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije, gdje sam imao prije tri dana baš jednu malu turneju, no veliku po broju kilometara. U principu ste u pravu, u Hrvatskoj sam bio malo manje prisutan, no to je bilo apsolutno svjesno, jer mi je nekoliko godina u Hrvatskoj bilo previše, nisam se mogao othrvati od medija, od tračeva, i samo čekam da izađem s novim album, što bi se moglo dogoditi do kraja godine.', objasnio je Grašo.

Grašo je također objasnio da ga nije strah mladih pjevačkih snaga, te se osvrnuo na mnoge današnje instant zvjezdice. 'Loše ja danas što se skoro svatko može nazvati pjevačem, no ljudi znaju što je dobro i znaju prepoznati tričarija, kojih je uvijek bilo. Lako je biti zanimljiv, a puno teže kvalitetan.', rekao je Petar Dorijanu Elezoviću.

Isto tako smatra da je marketing na estradi bitan, no ako netko voli što čini onda je to najbolji marketing, te je naveo Celine Dion kao primjer umjetnika kojoj ne trebaju naslovnice za reklamu zbog njezine kvalitete. A što se tiče nove ploče i imidža seks simbola koji ga je pratio, Grašo je objasnio zašto smatra da mu je jedna od najvećih vrlina što se uspio otarasiti tog, kako je rekao od medija nametnutog imidža. Više u priloženim video prilozima!

Ne propustite u subotu u 19:15 sati pratiti Scenu u Dnevniku Nove TV, gdje možete doznati sve detalje novog projekta Tončija Huljića, koji je udružio snage s Goranom Bregovićem i Petrom Grašom, s kojim s novim etno world glazbenim pravcem namjerava osvojiti ne samo naše, nego i strano tržište.

>> FOTO: Severinu do suza nasmijavali Danijela Martinović i Petar Grašo

>> 'Severina nije opcija, jer moja predstava nije za velika glumačka imena!'