Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je za američke medije komentirala današnje roditelje i usporedila ih sa svojima.


'Mislim da bi roditelji svoju djecu trebali više tući. Mislim da to s batinanjem i kako je postalo 'politički nekorektno' je za ptice. Moj tata me u životu znao 'pribiti' na zid, zbog čega sam dan danas živa. Zaslužila sam to. Kada sam imala osam godina bila sam nemoguća, nisam poštivala autoritet niti ikakva pravila. To je bilo loše', rekla je P!nk za Access Hollywood.

Vezani članci Miley Cyrus i Dua Lipa Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale Slika nije dostupna VIDEO: Pink šokirala spotom 'F**kin' Perfect'

Pored izjave koja je šokirala američku javnost i to u vrijeme kada se aktivisti bore za prava djece koju bezrazložno tuku problematični roditelji, pjevačica je s ponosom predstavila najnoviji video uradak za pjesmu 'Raise Your Glass'. Radi se o naslovnom singlu kompilacijskog albuma 'Greatest Hits' koji će u prodaju krenuti 16. studenog. Spot je režirao Dave Meyers, a prije nego je spot ugledao svijetlo dana šuškalo se kako će se pjevačica u videu pojaviti u ulozi lezbijske mlade. No, to je bila samo neprovjerena glasina.

>> FOTO: Pink točila benzin u prozirnoj haljini