Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zrinka, Milena, Sonja, Neda, Tonka i još mnoge druge žene iz pjesama stvarne su osobe. Tko su žene koje su opjevali poznati hrvatski glazbenici?


Milena je medicinska sestra. Rajko Dujmić upoznao ju je u Herceg Novom, a nakon cjelovečernjeg razgovora toliko ga se dojmila da joj je obećao napisati pjesmu.

Vezani članci Rebecca Black Sjećate li se neslavne pjesme ''Friday''? Pjevačica ''najgore pjesme na svijetu'' posljedice trpi i danas Slika nije dostupna HIT NA INTERNETU Video o kojem svi pričaju – stvarno su se skinuli!

'Bili smo i generacija, isto godište. Ona je meni rekla, ma ti to svakoj kažeš. I ja sam otišao i rekao, vidjet ćeš. Kad smo došli u Negotin na Vardaru, od kuda ona dolazi, nakon dvije godine, kako se cijela turneja zvala 'Milena generacijo', ona je došla s dvoje djece i sa mužem, plakala je od sreće, nije mogla vjerovat da cu održat obećanje.', otkrio je Rajko Dujmić kako je nastala čuvena pjesma 'Milena generacijo moja'.

Da bi neka djevojka završila u pjesmi Miroslava Rusa, morala je ostaviti dubok trag u njegovu životu. Kao na primjer, Elena, a neka ženska imena uglazbio je i Husein Hasanefendić Hus, no rijetko je, kaže, bila riječ o stvarnim osobama. Inspiraciju za svoje ljubavne pjesme Hus nalazi u supruzi, za koju, iako su već dugo zajedno, svako toliko, kaže, ima potrebu napisati joj neku novu pjesmu. Više u prilogu IN magazina!