Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dnevnik.hr i Tvornica kulture poklonili su dva puta po dvije ulaznice za koncert grupe Spandau Ballet koji će se održati 27. veljače u velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu.


Engleski hit-makeri 80-tih, Spandau Ballet, u sklopu promotivne turneje pod slikovitim nazivom 'The Reformation Tour', nakon 20 godina ponovo su na svjetskoj glazbenoj sceni.

Na službenoj stranici grupe Spandau Ballet objavljeno je kako povratnička turneja započinje u Beogradu 26. veljače 2010. godine, a dan iza toga Spandau Ballet nastupa u Zagrebu u Velikoj dvorani Doma Sportova, što znači da su u ovom dijelu Europe samo u Hrvatskoj i Beogradu.

Engleski hit-makeri 80-tih, Spandau Ballet, u sklopu promotivne turneje pod slikovitim nazivom 'The Reformation Tour', nakon 20 godina ponovo su na svjetskoj glazbenoj sceni.

Na spomen njihovog imena, malo je onih koje nece preplaviti val nostalgije. Osamdesetih su Spandau Ballet žarili i palili diljem svijeta. Nije bilo tinejdžerice koja nije imala sobu oblijepljenu njihovim posterima, a dragi su bili i onima, nešto starijima. Danas često susrećemo i pripadnike novih generacija, koji su u to vrijeme bili još bebe, a neki 'niti u planu', kako pjevuše uz radio neki od njihovih hitova, a da zapravo nisu potpuno sigurni o kojem je bendu riječ.

No znaju da im se sviđa, a uskoro ce imati priliku upoznati ih i bolje. Njihov basist, Martin Kemp, uoči turneje izjavio je kako će njihovi nastupi biti nešto posebno i ustvrdio kako neće dopustiti da povratnička turneja bude 'blijeda slika' Spandau Ballet već da će dati sve od sebe i napraviti posao kako valja.

Da glazbenici misle ozbiljno dokazao je i njihov londonski koncert, održan 20. listopada u O2 Areni. Karte su bile rasprodane su za 20 minuta. Dodan je još jedan koncert, a situacija s ulaznicama bila je identična.

Da njihova slava zapravo nikada nije nestala potvrđuje činjenica koja je spomenuta na samom početku ove priče – neki novi klinci jednako vole Spandau Ballet kao i njihovi roditelji prije dvadesetak godina. I nesumnjivo, i jedni i drugi podjednako će uživati i u novom albumu 'Once more' objavljenom dan prije velikog londonskog koncerta. Album sadrži sve njihove ponovno snimljene hitove s bogatijim zvukom.

Spandau Ballet nastupiti će u zagrebačkom Domu sportova 27. veljače. Cijene su 300 kuna za tribine, a 350 kuna za parter. Na dan koncerta ulaznice će biti 350 kuna za tribine, a 400 kuna za parter. Moguće ih je kupiti u sustavu Eventima,
Tvornici kulture i Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7).

Dnevnik.hr i Tvornica kulture poklonili su 2x2 ulaznice! svi zainteresirani su trebali poslati e-mail s imenima svih članova grupe Spandau Ballet. Po dvije ulaznice osvojili su Marjan Felver i Dijana Šimunić. Ovim putem obavještavamo sretne dobitnike da će ih ulaznice čekati na ulazu u Dom sportova i da obavezno ponesu osobne iskaznice, jer će jedino uz predočavanje istih moći podići ulaznice.

Ugodan provod!