Unatrag dva dana je Umag dobio još jednu novu turističko zabavnu destinaciju za mlade željne zabave i dobrog provoda. Poznata zagrebačka ekipa Papaye je otvorila još jedno modeno mjesto uz poznate umaške ATP terene, koje bi se trebalo približiti zagrebačkoj zamisli rajskog mjesta kojeg jednostavno morate posjetiti. Ako je suditi prema kamenom otoku Pagu i uspjehu koji su na Zrću postigli u samo nekoliko godina na svjetskoj razini, ideja novog kluba imena Jimmy Woo neće biti samo pusta prenapuhana priča nekolicine entuzijasta


Već samo otvorenje je pokazalo kako je Jimmy Woo djelo iskusne ekipe profesionalaca koja svoj posao noćnog života i zabave odrađuje besprijekorno. Stvoreni ugođaj uz teniske terene zrači pikantnim elitnim elementom začinjen predstavnicama doslovno ljepšeg spola koje svojom pojavom samo potiču na lučenje testosterona u neograničenim količinama. Što logično samo po sebi nadovezuje masu drugih detalja, koje kad ih se gleda u širem kontekstu tvore cjelinu koja se zaista može opisati kao 'imaginarni' prozor, koji svojom zanimljivom pozicijom pokazuje kako izgleda vizija pokušaja da se pokuša stvoriti ambijent dobre zabave.

Vezani članci Požar kod Umaga Lokaliziran požar kod Umaga: Prijetio je turističkim naseljima, pomagali i kanaderi Boris Milić i Marko Šorgo Umaški vatrogasci o spašavanju bebe iz auta: "Dijete je izgledalo jako znojno, crveno...", "Hitna je došla odmah, beba je vrištala"

Naravno, sve je to upotpunjeno najmodernijim seksi house zvukom koji se konstantno i fluidno širi kao nevidljiva zraka sunca kroz glave posjetitelja tjerajući ih da na nekoliko sati zaborave na svoje već toliko ukorijenjene i društvom nametnute svakodnevne životne navike. Među zanimljivim uzvanicima koji su svojom pojavom upriličili otvorenje su se našli nasmijani Lino Červar, koji se tamo pojavio sa svojom mlađom generacijom rukometaša za koje je rekao kako su oni definitivno nove nade hrvatskog rukometa.

Da sam samo malo mlađi, ovaj Gold Fish ambijent bi mi bio toliko slađi! Baby Dux

No kako se otvorenje ipak odvijalo u sklopu poznatih umašikih teniskih terena, tamo se našao i Slavko Rasberger, koji je vlasnik i direktor ATP licence. Konstantni smiješak na njegovom licu je govorio o skrivenom zadovoljstvu kojim će upotpuniti buduće teniske turnire u godinama koje tek dolaze. Ali poput točke na i, našao se među uzvanicima i direktor zagrebačke Arene, g. Antunović koji je također isijavao pozitivne vibracije ugodnim novim zabavnim dodatkom na sportskim terenima.

'Kako su zadnjih dvadeset godina ATP turniri obilježili Umag i Istru u sportskom duhu i smislu, mi se nadamo da će Jimmy Woo i Gold Fish u budućnosti biti meka svih sportaša željnih nesputane zabave.', izjavio je mladi PR guru Adnan Mehmedović.

No uz kompleks teniskih terena u sklopu kojih se nalazi Jimmy Woo i plaža, je također otvoren i beach bar 'Gold Fish'. Kako bi se zabava za sve party freakove mogla nastaviti i u popodnevnim satima vrućih ljetnih dana. Kako polu otvoreni klub Jimmy Woo nalaže elegantan noćni dress code, gdje se svi trude pokazati u svojim najboljim odjevnim kombinacijama, tako beach bar otvara mogućnost identične vesele atmosfere koji opet otvara kontru, jer daje slobodu uživanja u pogledu na razgolićena tijela predivnih djevojka koje svojim plesnim latino pokretima vuku na opći grijeh kroz glazbu uz more.

'Da sam samo malo mlađi, ovaj Gold Fish ambijent bi mi bio toliko slađi!', pjevušio je sebi u bradu poznati zagrebački hip hoper, bolesni brat Baby Dux.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju