Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad se činilo da će tabloidni portali imati miran vikend, iz američkih showbiz krugova lansirana ja bomba - kraljica popa ostavila je svoju 'brazilsku igračku'.


Prema informacijama Daily Stara, Madonna se na ovakav rasplet situacije odlučila nakon što je saznala da je 22-godišnji brazilski model proveo romantičan vikend s Lucianom Costom, manekenkom za donje rublje.

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe

No, postoji i druga strana priče. Navodno su rastava od Guya Ritchieja, zatim veza s mladim Jesusom Luzom, i sav prateći medijski cirkus, udaljili Madonnu od plana da usvojenom sinu Davidu 'nabavi' i brata ili sestru. Zato se, tvrde izvori američkih magazina, kako bi smirila socijalne službe, Madonna odlučila ostaviti Jesusa.

'Ona neće ugroziti svoje izglede da usvoji još jedno dijete, a fotografija Jesusa i Luciane nagnalo ju je da shvati da bi njezinom mladom dečku više odgovarao netko njegovih godina', rekao je 'izvor blizak pjevačici' za Daily Star.