Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva najveća boy benda minulih desetljeća, New Kids On The Block i Backstreet Boys odlučili su udružiti snage i krenuti na zajedničku turneju 2011. godine.


Može se reći da su u boy bendovi primijenili ‘Expendables’ taktiku Sylvestera Stallonea, odnosno udružiti se i krenuti zajedno na (možda posljednju) turneju. New Kids On The Block i Backstreet Boys su odlučili da je došlo vrijeme za takvu stvar.

Vezani članci Slika nije dostupna Izašao novi singl Jennifer Lopez 'On The Floor' Slika nije dostupna FOTO: Glumica Chloe Sevigny privlači poglede mini bikinijem

Iako sami govore da su se okupili oko ideje da se napravi ultimativni izlazak za dame (na kojem će oni plesati i pjevati na bini), ipak je glavni razlog u padu popularnosti, htjeli to oni priznati ili ne, jer boy band formacije su postale stvar prošlosti, koju ni val nostalgije nije vratio u fokus kako se očekivalo. Jedino realno iznenađenje bi mogli još prirediti Take That s ponovno pridruženim Robbiejem Williamsom.

>> Backstreet Boys - Velika euforija i poluprazna arena

>> New Kids On The Block nemaju novca za Australiju

Inače Backstreet Boys su krajem prošle godine bili na europskoj turneji na kojoj nije samo Zagrebačka arena bila poluprazna, dok su New Kids On The Block šest mjeseci ranije morali otkazati cijelu australsku turneju zbog nedostatka interesa publike. Sudeći po tim pokazateljima, situacija na domaćem američkom terenu nije ništa povoljnija. No iduće godine će se saznati kako će proći ‘ultimativni ženski izlazak’.