Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojka koja je na pozornicu tijekom koncerta Lady Gage u Zagrebu u Areni bacila slovensku zastavu i time kasnije izazvala negodovanje nekih Hrvata progovorila je za slovenski portal 24ur.


Uopće nisam mogla ni posumnjati da bi se Hrvati zbog toga mogli uvrijediti. Uostalom, naša miljenica Lady Gaga je snažan pristaša raznolikosti i uvijek naglašava da moramo biti slobodni i ono što jesmo. Zastava je u cijeloj priči marginalna. Damina Cijan

Damina Cijan iz okolice Nove Gorice iz susjedne Slovenije, koja je od samog početka karijere Lady Gage bila njena velika obožavateljica, skovala je plan djelovanja sa zastavom kod kuće. Na istu je Damina napisala 'Talijanskoj djevojci iz New Yorka - moja jedina ljubav' (Italian Girl From New York – My Only Love).

'Našla sam se u prvom redu na kraju 'catwalka', jedan i pol metar od pozornice. Znala sam da da će prije pjesme 'Telephone', Gaga prići vrlo blizu i razgovarati s publikom, kao što je bilo i na svim ostalim koncertima do sada. Prije nego je došla do kraja pozornice, bacila sam zastavu prema njoj.

Vezani članci Nina Badrić Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

>> Lady Gaga - čudovište koje je Zagrepčanima uzelo dušu

>> VIDEO: Zagrebački koncert Lady Gage kroz objektiv obožavatelja

Zamotala sam je gumenom trakom, kako bi letjela daleko i doletjela točno. Zastavu je uzeo jedan od njezinih plesača, jer je ona vjerojatno nije vidjela. Stajala je bliže rubu pozornice, pa nije vjerojatno ni zbog reflektora primijetila da je zastava doletjela.

Nisam očekiva da će se u trenutku kad skine kaput ogrnuti zastavom. Nakon što joj je plesač dao zastavu, ona se okrenula leđima i obmotala je oko sebe, tako da nije primijetila što piše na njoj. Nažalost nakon dva koraka ju je skinula sa sebe', prepričala je svoju avanturu sa zastavom Damina Cijan za portal 24ur.

'Vjerujem da Gaga nije znala da je to slovenska zastava. Ja ne razumijem zašto takav skandal i takvi komentari nekih ljudi. Moja namjera je bila jednostavna. Ja sam iznijela samo svoje mišljenje na zastavu i dobacija je Gagi.

Uopće nisam mogla ni posumnjati da bi se Hrvati zbog toga mogli uvrijediti. Uostalom, naša miljenica Lady Gaga je snažan pristaša raznolikosti i uvijek naglašava da moramo biti slobodni i ono što jesmo. Zastava je u cijeloj priči marginalna. Gaga je velika pjevačica i svima onima koji nisu bili koncert bi trebalo biti žao, jer se isplati svaki cent!', objasnila je Damina koja je na kraju dodala kako će koncerte Lady Gage pohoditi još dva puta ove godine, odnosno 4. i 5. prosinca u Milanu.