Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša farmerica, pjevačica Nikol Bulat, ovih je dana u središtu medijske pozornosti zbog navodne veze s Vedranom Duvnjakom, šefom Hrvatskog fonda za privatizaciju.


Nikol je ovih dana redovna posjetiteljica Dubrovnika. Upravo ovdje prije dvadesetak dana na ekspediciju u Papua novu Gvineju ispratila je prijateljice Dvinu Meler i Stefany Hohnjec. Pored nastupa na obali pjevačica priprema novi album koji bi trebao izaći krajem jeseni.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Čak i Giorgio Armani ima bolju stražnjicu od Nikol Bulat Slika nije dostupna FOTO: Nikol Bulat Umagom prošetala golu stražnjicu

‘Nastavit ću sa snimanjem albuma čim se vratim u Zagreb. Bit će u nekakvom pop stilu. Planiram i na Doru. Ima puno toga, ali neću sad o svemu pričati’, izjavila je Nikol Bulat za IN magazin.

No, Nikol se ovih dana u medijima najviše spominje zbog navodne veze s šefom fonda za privatizaciju kojeg je upoznala u Umagu tijekom teniskog turnira. Prema natpisima u novinama par se držao za ruke i ljubio u jednom tamošnjem noćnom klubu.

>> FOTO: Nikol Bulat Umagom prošetala golu stražnjicu

>> Nikol Bulat s gnušanjem odbacuje Avine tvrdnje o seksu

‘Jako sam sretna. Svak’ sebi kroji sreću. Ja sam sretna što sam ovo ljeto provela radno, a naravno kad se uz to uspiješ i zaljubiti, tko sretniji?’, izjavila je Nikol koja nije htjela izravno pričati o svojoj ljubavnoj vezi.

Iako Nikol privatne stvari nastoji držati podalje od javnosti, uspjeli smo doznati kakav bi trebao biti njezin muškarac iz snova. ‘Najvažnije mi je da je muškarac ambiciozan, ali isto da ima čvrstu desnu ruku, da se zna da je on tu ako me treba zaštititi’, kazala je Nikol Bulat.