Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nicole Scherzinger okušat će se u ulozi manekenke, zbog čega je pokucala na vrata jednoj od najuspješnijih agencija na svijetu.


Nakon nedavnog prekida s Formulašem Lewisom Hamiltonom i svađa unutar skupine Pussycat Dolls 'jer je stalno pretenciozno šefovala', pjevačica Nicole Scherzinger odlučila je pojačano raditi na glazbenoj solo karijeri, u travnju ove godine predstaviti solo album 'Slash' i primiti se manekenske karijere.

Vezani članci Slika nije dostupna Bolje joj je samoj? Otkad nema dečka još je veći 'komad'! Slika nije dostupna Sada se pravi fina: 'Seksi kostimi 'Pussycat Dolls' su mi bili preizazovni!'

Prema PageSixu, Nicole se pridružila agenciji Wilhelmina Models kroz koju će pokušati ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Uspješna modna agencija

Wilhelmina Models je uspješna modna agencija s centralnim uredom na Manhattanu. Mnoge poznate svjetske manekenke, glumice, pjevačice i osobe iz javnosg života bile su članice agencije: Iman, Gia Marie Carangi, Anjelica Huston, Fergie, Beyonce, Jessica Lange, Ashlee Simpson, Jessica Simpson, Vanessa L. Williams, Jenna Elfman, Brandy i mnogi drugi.

>> Prekinuli Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger