Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotov je 'godišnji odmor' pjevača koji je nespretno proveo po zatvorima, ali to je u svijetu poznatih ionako danas 'in', pa ni pjevač nije ostao van tog trenda.


Geroge Michael je konačno izišao na slobodu nakon što je iza rešetaka odslužio svoju kaznu.

Vezani članci Slika nije dostupna George Michael prvi put dolazi u Hrvatsku Slika nije dostupna George Michael obradio Stiviea Wondera za kraljevsko vjenčanje

Pjevač očito iz zatvora nosi lijepa iskustva gdje su prema njemu svi bili poprilično ljubazni, a ujedno se hvalio kako rastura u biljaru (jer su mu kolege zatvorenici puštali), ali kako tvrdi, nije imao nikakav poseban tretman za vrijeme odsluživanja kazne. Možemo zanemariti i dio gdje je njegova ćelija jedno vrijeme nosila naziv 'Ritz', obzirom da je u 'posebnom' krilu odslužio dio kazne.

Podsjećamo, pjevač je završio iza rešetaka nakon što mu je sud dodijelio osmotjednu kaznu zbog vožnje pod utjecajem droga što je rezultiralo i skršenim ljubimcem na četiri kotača. George Michael je u vrijeme kazne u medije konstantno slao dopis koji naglašava njegovu hrabrost i ravnopravnost sa drugim zatvorenicima.

>> George Michael: 'Dečki mi puštaju da pobjeđujem u biljaru'

Tako ispada da je George zaista pred licem pravde stoički podnio svoju kaznu, pa bi iz solidarnosti mogli zaboraviti onaj dio kada je oplakao kao malo dijete u trenutku osude isto kao i ljubavnikove suze koje su mu pravile društvo.
Nadamo se da je ovo ipak donijelo neku životnu lekciju pjevaču te da će naučiti da droga i neodgovorna vožnja možda i nisu vrijedni tolikih suza slavnih golupčića.