Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dara Bubamara potvrdila kako će najvjerojatnije ubrzo snimiti duet s Enriqueom Iglesisaom, a otkrila je i razloge svađe sa Sekom Aleksić.


Poznata srpska folkerica Dara Bubamara namamila nas je u svoj rodni grad, u Novi Sad. Uspjela je fascinirati i one do kojih većina običnih smrtnika ne može doći. Upravo zato očekuje je snimanje dueta s glazbenikom svjetskog kalibra.

Vezani članci Slika nije dostupna Koncertno ludilo Enriquea Iglesiasa i Kylie Minogue Slika nije dostupna Amra Silajdžić: 'U L.A.-u nema iskrenih odnosa i čistih emocija'

'Čak je i menadžer Enriqe Iglesiasa rekao ona je izvrsna, fantastično pjeva i čuo je moju pjesmu 'Zidovi', i rekao ovo se mora snimiti u pop-electro fazonu i i napraviti duet s Enrigeom. Ja sam se pravila da je to normalno, a u stvari onako, udarila sam muža ispod stola, sva sam bila sretna, tako da neću kazati da će se to desiti, da ne bude kasnije da sam lagala nešto, ali u svakom slučaju postoji 99 posto šanse za tu suradnju', izjavila je Dara Bubamara, te je dodala: 'Enrique je divan, sladak, po meni malo mršav, ja sam, ono, Balkanska žena, ja volim jače muškarce.'

Da je uistinu tražena, govori i činjenica što je se za nastupe na turneji po Australiji dva tjedna ranije traži karta više. Dara će ondje boraviti petnaestak dana.

Iako je sve donedavno brojila velik broj prijatelja na estradi, danas je situacija potpuno drukčija. Nakon ulaska u bračne vode, ali i porasta popularnosti neke je ljude zauvijek izbrisala s liste prijatelja.

'Dara Bubamara nikada ne vodi rat nego uvijek baci atomsku bombu', izjavila je pjevačica, a zatim progovorila o razlozima svađe sa Sekom Aleksić, te s urednikom i voditeljem Bojanom Jovanovskim, poznatijim kao Boki Trinaestica. Više pogledajte u video prilogu InMagazina.

>> Dara Bubamara vrijeđala policajce pa dobila lisice