Pjevačica skupine Gossip ponosi se svojim imidžem bez obzira što joj doktori kažu kako je opasno po zdravlje.


Sve popularnija glazbena skupina Gossip s pjevačicom Beth Ditto na čelu održali su koncert u u londonskom Kentish Townu u Forumu. Iako su oformljeni prije deset godina, Gossip se na svjetskim glazbenim ljestvicama naglo počeo penjati nakon objave trećeg albuma 'Standing in the Way of Control' 2006. godine i pjesme 'Heavy Cross' objavljene u travnju ove godine na četvrtom studijskom albumu 'Music for Men'.

Vezani članci Koronavirus i debljina, ilustracija Stručnjaci predstavili rezultate istraživanja o povezanosti korone i debljine: "Rizik da završite na respiratoru je čak 66 posto veći" Sanja Musić Milanović Prva dama upozorava na ozbiljan problem s kojim se suočavaju mladi: "Ako to ne zaustavimo, naša djeca bi mogla živjeti kraće nego mi"

Ovaj indie rock bend oformljen je prije deset godina u Washingtonu na inicijativu Beth Ditto. U početku članovi benda bili su gitarist Brace Paine i bubnjarica Kathy Mendonca koju je kasnije zamijenila Hannah Blilie. O prvog dana kad je stupila na scenu Beth se ponosno deklarira kao lezbijka koja se aktivno bori za prava homoseksualaca.

Kao dijete jela vjeverice?

Najbolja je prijateljica s pjevačicom skupine Scissor Sisters Anom Matronic, a najbolja pjesma joj je 'Oh Bondage, Up Yours' skupine X-Ray Spex. Nerijetko se šali na račun vlastite debljine, iako doktori smatraju da daje krivu sliku tinejdžerkama 'jer će one pomisliti da je u redu biti pretio'. Brojne polemike pokrenute su njezinom izjavom za NME 2006. godine kada je rekla da je kao dijete jela vjeverice.

Klasificira se kao punkerica i to je razlog zbog kojeg, kako je sama rekla, nikada ne koristi dezodorans te brijanjem ili depilacijom ne skida dlake s tijela. 'Punkeri obično smrde. Ne brijem se i ne koristim dezodorans', nadodala je pjevačica.