Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditelj, glumac i profesionalni skateboarder Jason Acuña poznatiji kao Wee-Man, s dijelom Jackass ekipe pojavio se na pozornici ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada EMA u Madridu gledateljima je priuštio 'mali' spektakl.


Budući da Jackass ekipa živi od šokiranja gledatelja putem nepodopština koje čine u filmovima, ne čudi da su za svoj permormance na madridskoj pozornici odlučili kako će se Jason patuljastog rasta (visok je 123 centimetara) skinuti potpuno gol i pred kamerama svijeta pokazati svoju muškost.

Vezani članci Cjepivo AstraZenece Neke će europske zemlje AstraZenecom cijepiti samo starije građane, no postoji olakotna okolnost: "Druga doza nije rizična" Slika nije dostupna Večeras dodjela europskih MTV nagrada

Rođen u talijanskoj Pisi, 37-godišnji Jason je dio Jackass ekipe od 2001. godine, a u filmu je poznat po udaranju samoga sebe u glavu. Pored toga bio je urednik časopisa o skateboardingu, prije tri godine glumio u televizijskoj seriji 'Armed and Famous', bio voditelj MTV-jevog showa 'Scarred' Live' te vlasnik franšize restorana 'Chronics Tacos' u kalifornijskom Redondou Beachu.

>> I opet Lady Gaga: Kraljica dodjele nagrada EMA