Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski Julio Iglesias, odnosno zagrebački glazbenik Davor Radolfi prisjetio se glazbenih početaka.


Pedesetšestogodišnji glazbenik Davor Radolfi sjede vlasi na svojoj glavi uzima kao dokaz su kako ima mnogo toga ispričati o svome životu. U djetinjstvu nije bio plačko, a nestašlukom je dobio ulogu Đure u filmu ‘Imam dvije mame i dva tate’ Kreše Golika. Nakon proboja u svijet filma otac mu je zabranio da nastavi s glumom jer se bojao da ga ne odvrati od škole.

Vezani članci Slika nije dostupna Bez njegovih pjesama nema ni vjenčanja - Jeste li znali da ON stoji iza njih? Slika nije dostupna Petar Grašo otkrio zašto je svoju sportsku karijeru zamijenio glazbenom

No, Radolfija je ubrzo preuzela glazba. ‘Pjevao sam pod balkonom i pod prozorom. Par puta je bilo uspješno, par puta fijasko. Kad ti se netko sviđa daš sve u sebe’, priznao je Davor InMagazinu. Uz ova simpatična, našlo se i jedno šokantno priznanje. Naime, kada je za svog prvog velikog nastupa s grupom Ritmo Loco nastupao u Lisinskome, pjevač nije znao pjevati pred mikrofonom, jer nikada do tada nije to ni pokušao. No, snašao se pred 2000 posjetitelja, i otada mu se karijera počela razvijati.

Poznanstvo s njegovom suprugom bilo je za ovog pjevača presudno, budući da je ljubav bila razlog što nije otišao živjeti u Argentinu. Kćeri su mu najveći obožavatelji, a veseli ga što je na njegovim koncertima publika sve mlađa. Tvrdi da je prirodno zaljubljivati se uz romantične taktove njegove glazbe, te je najavio izlazak albuma 'Sientimento' s kojim će obilježiti dvadesetpetogodišnju karijeru. ne propustite pogledati video prilog InMagazina.