Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarski estradni pjevač razbijao je pokućstvo i dizao buku vikanjem u svom stanu, što je bilo dovoljno da ga susjedi prijave, nakon čega je Grdović priveden.


Pedesetogodišnji Mladen Grdović je u jutarnjim satima izgubio kontrolu na sobom. Vikao je i prijetio, te pri tome lomio stvari po stanu, a još uvijek nije poznato je li u tom trenutku s njim bila i supruga Brankica. Susjedi su odmah prijavili policiji cijelu incidentnu situaciju nakon čega je pjevač priveden i odveden na prekršajni sud u Zadru.

Vezani članci Ivan Čorkalo Brojne kritike na reagiranje policije u Borovu: Njih četvero je trebalo presresti, zaustaviti pa uhititi skupinu od dvadesetak navijača? Vlada osuđuje divljanje navijača u Borovu Policija zbog sramotnih poruka u Borovu privela 14 osoba, slijedi im kaznena prijava zbog javnog poticanja na nasilje i mržnju

To je bilo dovoljno da se okupe novinari ispred zgrade suda. Drugi dio verbalnog ispada, odnosno vrijeđanja Grdović je uputio okupljenim predstavnicima medija odmah po izlasku iz zgrade suda. Negirao je jutarnji incident, te izjavio kako je išao na sud kako bi riješio zemljišnu papirologiju.