Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije tri godine zamro je svaki glas o pop divi 90-ih. Od onda je nitko nije ni čuo ni vidio. Što se uistinu dogodilo?


Pop diva 90-ih Davorka Ručević, poznatija kao Kasandra, posljednji put viđena je prije tri godine na proslavi rođendana menadžera Vladimira Mihaljeka. Poslije toga zamro je svaki glas o njoj, a mediji, prijatelji i poznanici nagađaju da je teško bolesna. Susjedi pak svjedoče kako ne izlazi iz kuće. No, njezina majka tvrdi suprotno. Što je prava istina?

Vezani članci Slika nije dostupna MISTERIJ Pet potopljenih ratnih brodova nestalo bez traga Slika nije dostupna Žena misteriozno iščeznula ispred očiju gledatelja, možete li objasniti gdje je nestala?

Iako je pozornost plijenila atraktivnim izgledom, dugim nogama, punim usnama i provokativnom odjećom, Davorki Ručević alias Kasandri nitko nije mogao osporiti glasovne kavalitete. Mnogi su komentirali kako je šteta što je svoj duboki, baršunati glas trošila na dance pjesmuljke koji su 90-ih harali top ljestvicama.

>> Hoće li se vratiti Kasandra, Ella, Tajči, Senna M i Velina?

No više od svega 183 centimetra visoka pjevačica javnost je zaintrigirala svojim iznenadnim neki će reći gotovo misterioznim odlaskom. Ne samo da se povukla sa scene, već je doslovno nestala iz javnog života. Posljednji put i to nakon nekoliko godina izbivanja viđena je na rođendanu svog bivšeg menadžera.

'Zadnji put sam je vidio prije dvije godine. Inače se koji put čujemo na telefon jer je Kasandra meni jedna od najdražih izvođača s kojima sam radio.', rekao nam je Kasandrin menadžer Vladimir Mihaljek.

Kasandra se navodno pune tri godine ne javlja prijateljima, a u kontaktu nije ni s bivšim kolegama , a ni susjedima. Pjevačica koja ne odgovara na telefonske pozive nedostupna je i medijima. Kasandrino povlačenje iz javnosti izazvalo je razne spekulacije koje idu toliko daleko da u pjevačicinu susjedustvu pričaju kako je umrla. Na takve priče njezin bivši menadžer samo odmahuje rukom, no ipak je potvrdio pisanja o Kasandrinoj bolesti.

Mediji prenose kako Kasandra stanuje u staroj kući u sjevernom dijelu Zagreba u kojoj žive i njezina majka i baka. Susjedi tvrde da su na kući baš uvijek spuštene rolete i kako se u njoj nikad ne pale svjetla. Možda su zbog toga počele kolati priče da je pjevačica u međuvremenu oslijepila.

Novinar IN magazina prije tri godine s Kasandrom je napravio kratki intervju. Razgovarali su telefonski, te je Kasandra tada izjavila da se povukla s estrade jer je izgubila bliske članove obitelji i da je jedan od glavnih razloga bila bolest.

Kasandrina majka ovih je dana novinarima izjavila kako se njezina kći povukla s estrade jer joj ona nije donijela ništa dobro. Tvrdi da Kasandra i danas izgleda poput dvadesetogodišnjakinje i vodi normalan život. Kasandrina majka otkrila je i kako s kćeri često obilaze dizajnerske dućane i da zajedno ispijaju kave na zagrebačkoj špici. No tu priča ponovno dobiva zaplet. Naime u navedenim trgovinama i kafićima Kasandru odavno nitko nije vidio. Više u prilogu IN magazina!