Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U omiljenom mu beogradskom restoranu našu Mirelu Bačić ugostio je kralj narodnjaka Miroslav Ilić koji će uskoro u Zagrebu održati veliki koncert. Našoj novinarki rekao je kako ga mnoge kolege ne vole jer javno govori protiv turbo folka.


'To su neki pjesmuljci za jednokratnu upotrebu, za par razbijenih čaša. Mi smo težili nečemu drugom.', rekao je Miroslav Ilić, te nadodao da ga užasava a se uz današnji folk veže i zlouporaba droga, dok je u vrijeme njegove najveće slave droga i narodnjaci su bili nepojmljivi.

Vezani članci Zabrana turbo folk koncerata: Ilustracija - 4 Organizatori otkazanih koncerata najavljuju tužbe: "Politički se dobivaju jeftini bodovi na našoj grbači" Duško Kuliš i Filip Zoričić Optužuju ga da im je "je*ao srpsku majku" - pulski gradonačelnik zabranio koncert narodnjaka: "Razgovor je bio temperamentan..."

'Ja nisam toliko skroman da nisam svjestan da sam ja bio jedna od najvećih zvijezda na prostoru Balkana. Ja nikada nisam dozvolio da me materijalno toliko ščepa da se ne mogu istrgnuti iz toga.', rekao je Ilić između ostalog, te najavo spektakularni koncert u Zagrebu. Više u prilogu IN magazina!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju