Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom Thompsonove trogodišnje zabrane ulaska u Švicarsku, nazvali smo glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova Marija Draguna.


Vezani članci Montreux Istražitelji otkrili nevjerojatan razlog zbog kojeg je peteročlana obitelj skočila s balkona, vlasti mole za privatnost preživjelog sina Slika nije dostupna Švicarci zabranili Thompsonu ulazak u zemlju!

Ne vidimo nikakav razlog da bi se Marku Perkoviću Thompsonu spriječio ulazak u Švicarsku ili Europsku Uniju. Mario Dragun, glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske

'Naravno da smo protiv zabrane ulaska. Ne vidimo nikakav razlog da bi se Marku Perkoviću Thompsonu spriječio ulazak u Švicarsku ili Europsku Uniju. Već smo reagirali preko našeg veleposlanstva u Švicarskoj, od kojih smo dobili pismeno objašnjenje o njihovoj odluci, a danas namjeravamo pozvati švicarskog veleposlanika u daljnjem pokušaju rješavanja ove situacije.', rekao nam je Mario Dragun, glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske.

>> Thompson na tri godine 'izgnan' iz Europske unije!

Dragun je naglasio da je Ministarstvo vanjskih poslova poduzelo sve moguće korake unutar normalne diplomatske komunikacije da bi se učinilo sve što je u njihovoj moći da Thompson izbjegne rigoroznu zabranu koja bi značila trogodišnji izgon iz zemalja Europske unije, za što imaju mjesec dana.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju