Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mick Jagger iz grupe The Rolling Stones u posljednjem intervju je izjavio kako više nije u formi u kakvoj je bio do sada. Frontmen je nekad umoran na koncertu već nakon pet minuta, ali također izjavljuje da spreman i dalje baviti se onim što najviše voli.


‘Nakon što završimo koncert ne osjećam se više kao dvadesetogodišnjak. Na kraju koncert a najbolje znaš jesi li, ili nisi u formi. Zna se dogoditi da sam već nakon pet minuta nastupa umoran, potpuno iscijeđen, ali se onda nakon 30 minuta oporavim i dalje sve teče kako treba. Ako se to ne dogodi, onda znam da nisam u formi’, izjavio je Mick Jagger za GMG radio.

Vezani članci Slika nije dostupna Mick Jagger poziva britansku Vladu na legalizaciju marihuane Slika nije dostupna Mick Jagger: ‘U Berlinu sam samo zbog Scorseseovog filma’

>> Mick Jagger poziva britansku Vladu na legalizaciju marihuane

>> 'Mick Jagger ima najmanji penis na svijetu'

Roker je potvrdio da će grupa opet krenuti na turneju. ‘Siguran sam da ćemo krenuti (na turneju). Bilo bi glupo da kažemo kako više neće biti niti jeden turneje Stonesa, jer volim to što radim. Obično kad završimo s jednom turnejom, već razmišljam o sljedećoj. Do kada će biti tako uistinu ne bih znao odgovoriti’, zaključio je Jagger.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju