Kako bi što bolje i lakše podnijela oporavak liječnici pjevačici preporučuju čudne metode liječenja.


Zbog akutne malarije koju je dobila prilikom posjeta Tanzaniji, pjevačica Cheryl Cole je 3. srpnja primljena u bolnički centar Bupa Cromwell u zapadnom Londonu. Oporavlja se dobro, kažu doktori, a za šest tjedana bi se trebala u potpunosti oporaviti od najtežeg oblika malarije.

Vezani članci Slika nije dostupna Još jednoj ljubavi došao kraj: 'Prekinuli su još u lipnju!' Slika nije dostupna 'Tužno je da mi ne odgovara na pozive i pravi se da me ne poznaje!'

No, kako bi oporavak bio što bolji i eventualno brži, doktori su joj preporučili bavljenje jogom i pilatesom. Kako je to moguće nikome nije jasno, jer je poznato da Cheryl jedva ustaje iz kreveta, a kada to učini u roku nekoliko minuta joj se ponovno počinje spavati, zbog čega je za krevet već danima praktički prikovana.

>>Cheryl Cole prikovana za krevet i ne može govoriti

>>Zdravstveno stanje Cheryl Cole sve je lošije

Pored joge i pilatesa, Cheryl bi prema napucima liječnika morala jesti probranu hranu i odmarati se što više. Također, zabranili su joj rad svo do rujna, međutim, Cheryl će najvjerojatnije do kraja godine ostati u kući i čekati na potpuni oporavak. Kada će napokon doći k sebi vratit će se u žiri showa 'X Factor'.