Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sporni status Jasona Malachija na Facebooku probudio je stare sumnje oko posthumnog albuma 'Michael'.


Nakon što je Sony posthumno objavio novi album Michaela Jackosna pod nazivom 'Michael', dvojba oko toga je li na albumu uistinu glas Kralja popa nije jenjavala. Ipak, Sony je album objavio, novac se polako preljeva u džepove velikog glazbenog giganta, a obožavatelji su našli svoju utješnu zadovoljštinu. Barem, jedan dio onih koji su skepsu o vjerodostojnosti glasa jednostavno odbacili.

Vezani članci Slika nije dostupna 'George Michael je u vrlo lošem stanju' Slika nije dostupna Elizabeth Taylor želi biti pokopana kraj Michaela Jacksona

Iako je uvriježen stav da je ovo još jedan slučaj u nizu koji nikada neće biti razriješen i da će nad albumom uvijek biti upitnik o kojemu će se dugo raspravljati, John Malachi koji je slovio kao jedan od onih čiji se glas nalazi na albumu s potpisom Michaela Jackosna, sada opet dolazi u centar medijske pozornosti. No, ujedno postaje i meta obožavatelja Kralja popa. Naime, na njegovom Facebook profilu osvanuo je status koji je opet probudio stare duhove oko cijele ove priče.

'Ljudi, mislim da je vrijeme da priznam. Lagao sam mnogima, ujključujući i one kojima sam danas slagao. To sam bio ja. Ja sam pjevao 'Breaking News', 'Keep Your Head Up', 'Monster and Stay'. Imao sam ugovor sa diskografskom kućom, ali sada je istina izišla na vidjelo. Ispričavam se svim obožavateljima, kao i onima od Michaela Jacksona', piše na statusu Malachijeve Facebook stranice s njegovim potpisom.

Ovo je izazvalo svakako lavinu reakcija obožavatelja Kralja popa, ipak nije provjereno je li uistinu Jason to napisao. Na svom My Space profilu, inače (uspješan) imitator Jacksona poriče navedenu izjavu riječima da mu je onaj na Facebooku hakiran, no obožavatelji imaju svoju teoriju. Većina njih tvrdi da to nije moguće obzirom da je sporni status objavljen i preko njegove web stranice.

Portal TMZ je objavio Jasonovo priznanje, a zatim i demantij. U Sonyju im ne odgovaraju na pozive, ali oni su svoju stranu priče odavno iznijeli.

>> Preslušali smo prvi posthumni album Michaela Jacksona

>> Posuđuje li Jason Malachi glas mrtvom Kralju popa?

U svakom slučaju, obožavatelji koji su se stišali oko ovakvih diskusija, sada su opet trgnuti i na internetu je opet zavladala kaotična rasprava oko toga je li u pitanju prevara stoljeća od strane Sonyja i Jasona Malachija. Čak i ako je hakiran Facebook profil, očito je da ima obožavatelja koji s Malachijem žele razriješiti neke stare račune i koji vjeruju u samo jednu istinu: na novom albumu nećete čuti glas Michaela Jacksona.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju