Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sudeći prema informacijama koje su se nedavno pojavile u medijima, čini se da je brak Madonne i Guy Ritchiea bio razdiran gorčinom i uzajamnim predbacivanjem već godinama – i svaki navod kako su ga pokušavali spasiti jest običan mit.


Premda nagodba još nije postignuta samo je pitanje vremena kada će se i ta stvar riješiti. A Guy je rekao svojim odvjetnicima da ne želi ni novčić od Madonninog bogatstva koje se procijenjuje na skoro 500 milijuna dolara.

Vezani članci Slika nije dostupna Jadnu Madonnu Guy je zvao bakica Slika nije dostupna Madonna i Guy ipak se razvode!

Kako navodi britanski The Sun, Madonna je podnijela zahtjev za rastavu nakon serije optužbi na Guyev račun – opisujući ga kao sebičnog i okrutnog supruga.

Superzvijezda je rekla svojim prijateljima da je odlučila napustiti Guya iz više razloga. Navodimo samo neke:

● zato što je odbijao posegnuti za svojim financijskim bogatstvom teškim 50 milijuna dolara kako bi podržao njihov način života, dok je istovremeno posezao za njenim novcem

● zato što je ignorirao njezine molbe da provode više vremena u New Yorku te ismijavao njenu ljubav prema Kabali

● odbijao ju je emocionalno podržati u pogledu posvojenja još djece

● jadikovao zbog njene karijere koja je u uzlaznoj putanji dok njemu i nije išlo najbolje

Madonna je također bila bijesna na Guya zbog njegovog angažmana oko puba koji su zajedno kupili, jer mu je taj objekt, kako je rekao nekim prijateljima, važniji od obitelji.

Prema nekim izvorima, njegova sve veća mržnja zbog Madonnine sklonosti kabali bio je jedan od glavnih razloga za razvod.

>> Madonna i Guy ipak se razvode!

'Guy ne vjeruje da je kabala religija poput kršćanstva. Smatra je nekom vrstom prevare, što potpuo izluđuje Madonnu, koja pak misli da je kabala riješenje za mnoge svjetske probleme', navodi izvor.

'Kad je Guy čuo razloge zbog kojih ga Madonna ostavlja, potpuno je poludio. Smatra kako ga želi prikazati lošom osobom.'

Madonna se također žalila prijateljima da Guy ne podržava njezinu karijeru, jer mu je zbog njenih turneja, nastupa i pojavljivanja u medijima, život s njom noćna mora,. Tvrdi da joj se Guy nije želio pridružiti na turneji jer se boji letenja.

Jučer je par objavio službeno izvješće za medije u kojem stoji da su se nakon se nakon 7 godina braka odlučili razvesti te mole medije za razumijevanje u ovim, za njih, teškim trenutcima.