Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko se čini, između kraljice popa Madonne i brazilskog modela Jesusa Luza, počele su prve trzavice.


Sve je započelo prije nekoliko dana kada je Madonna naišla dok je Jesus razgovarao sa svojom obitelji na mobitel. Madonnu je razbjesnilo što je Luz na mobitelu te je počela vikati na njega kako je nepristojno razgovarati na telefon dok je ona prisutna, kako izvještava Daily Mail.

Vezani članci Lourdes Leon Bikiniji su joj najdraži odjevni predmet, pisalo se o potezima kojima je zgrozila javnost, ali novim fotkama sve je iznenadila Slika nije dostupna VIDEO: Madonna vodi 'malog' Jesusa na vjeronauku

No kako izvor blizak paru tvrdi, Jesus nije mirno podnio 'paljbu' svoje drage nego joj je rekao da se ponaša nerazumno te je došlo do vatrene rasprave između ljubavnika. Na kraju mu je Madonna dozvolila da se javlja na mobitel dok je ona u blizini, ali samo ako se radi o nekom hitnom slučaju.

No kraljica popa si je zadržala pravo da se javlja i razgovara na mobitel bio Luz u blizini ili ne, a kako izvori tvrde, ta činjenica ljuti Jesusa jer mu je na taj način Madonna dala jasno i glasno do znanja da nisu ravnopravni partneri.