Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Duhovno vodstvo ove godine za Madonnu nije bilo jeftino. Njezine kartice za povrat poreza su otkrile da je ove godine kabalističkim centrima darovala više od 13 milijuna kuna.


Madonna je 2008. bila vrlo velikodušna prema svojoj duhovnoj braći jer su kartice za povrat poreza njene humanitarne organizacije Ray of Light otkrile su da je ove godine kabalističkom centru u Los Angelesu darovala više od 13 milijuna kuna.

Vezani članci Slika nije dostupna Oduševljeni roditelji: Na svijet stigla prva kćerkica! Slika nije dostupna FOTO: Guy Ritchie u pidžami ispratio seksi modela

Iako njezin usvojeni sin David dolazi iz siromašnog Malavia, a ona je sama vidjela u kakvoj neimaštini žive stanovnici te male afričke zemlje, 50-godišnja Madonna humanitarnoj udruzi Raising Malawi nije ove godine donirala niti kune. Pop diva vjerojatno smatra da je dovoljno da je 'spasila' malog Davida, a ostatak pučanstva neka se snađe.

>> Madonna Ritchieu platila 92 milijuna dolara

Dobro je još prošla organizacija Mobilization Against AIDS, kojoj je Madonna darovala 1.5 milijuna kuna. Najbolje od svih je ipak prošao Guy Ritchie koji je nakon razvoda postao bogatiji za skoro 500 milijuna kuna.

Pretvoreno u brojke, Guy je za svaki dan osam godina dugog braka s Madonnom inkasirao više od 160.000 kuna.