Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je neobičnu pozivnicu za vjenčanje datiranu na 11. lipanj poslala svome dečku Samu Cooperu i drugim uzvanicima.


Umjesto tradicionalne, pop zvijezda se odlučila za otkačenu verziju pozivnice za vjenčanje – na kojoj dominira crnobijela fotografija na kojoj njen zaručnik i ona sjede na traktoru. Dvadesetpetogodišnja Lily je odjevena kao seljanka u razvučenom vunenom džemperu s maramom na glavi, a tridesetdvogodišnji Sam je u kišnome kaputu. Uzvanici se pozivaju na ceremoniju vjenčanja 11. lipnja u Gloucestershire, u blizini njihovog doma.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ti si p***a, izostavi me iz svojih usr***h kolumni!' Slika nije dostupna Lily Allen završila u bolnici zbog sepse

Pozivnice su poslane iste večeri kada je na Channel 4 prikazan prilično emotivan dokumentarac o Lily Allen pod nazivom 'Riches to Rags'.

Zanimljivo je što je Lily pozvala svoje obožavatelje da bojkotiraju gledanje filma, zato što je sada u sasvim drugom stanju svijesti nego li prije godinu dana za vrijeme snimanja. Dokumentarac uključuje situaciju kada je prvi put objavila trudnoću prošle godine, kada je izgubila plod, te kada je progovorila o spontanom pobačaju 2008. godine.

Pjevačica tvrdi da sada gleda samo naprijed, te da je uzbuđena radi vjenčanja s Cooperom, s kojim je od lipnja 2009. godine.

>> Lily Allen priznala: Bila sam u paklu bulimije!

>> Lily Allen izgubila dijete u šestom mjesecu trudnoće