Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U srijedu, 12. kolovoza započinje prodaja ulaznica za trodnevni MARS / Zagreb – Ljubljana Trans Europe Festival koji se od 18. do 20. rujna održava u zagrebačkoj Tvornici kulture i na ljubljanskim Križankama.


Na ovom neobičnom Festivalu koji se odvija na dvije lokacije, odnosno 18. i 20. rujna u zagrebačkoj Tvornici kulture i 19. rujna na Križankama u Ljubljani sve tri večeri će kao zvijezde nastupiti Let 3.

Vezani članci Policija, ilustracija Tragedija na festivalu glazbe: Unatoč naporima liječnika, preminuo 22-godišnji njemački državljanin Party na plaži Zrće, ilustracija U Austriji zabilježena najmanje 94 slučaja zaraze koronavirusom nakon povratka mladih s festivala na Zrću

Radi se o posebnom koncertnom izdanju grupe, svojevrsnom povratku korijenima, naime Riječani će svirati pjesma isključivo s prva dva albuma 'Two Dogs Fucking' i 'El Desperado'.

>> 'Zalažemo se da se Katoličkoj crkvi ukine rad nedjeljom'

No ostatak liste domaćih izvođača je također respektabilan. od utjecajnih imena će još nastupiti TBF i Edo Maajka dok će im se u Zagrebu od mlađih pridružiti The Rakes, Kandžija, Diyala, Elvis Jackson, Leelojamais, Morso i Diskurz.

Na Križankama je lista nešto kraća; nastupit će Let3, TBF, Elvis Jackson, Vatra , Morso i Ice.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 110 kuna, a na dane događanja 130 kuna. festivalska ulaznica pak iznosi 190 kuna. Službena prodajna mjesta su svi dallas music shopovi.