Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fahreta Živojinović i njezin suprug, bivši teniski as Boba Živojinović iz kućnog budžeta odvojili su, prema pisanju srpskih medija, pozamašnu svotu novca i kupili ljetnikovac na obali Zlatarskog jezera, umjetnog jezera trećeg po veličini u Srbiji.


Pristup kući moguć je jedino čamcem, dok je s kopnene strane zbog strmine i nepristupačnih staza praktički nedodirljiv, što Živojinovićima zbog anonimnosti odlično odgovara. 'Već nekoliko tjedana se u selu samo govori o tome kako će nam Lepa Brena uskoro postati susjeda i prijateljica', rekao je anonimac iz mjesta Kokin Brod gdje se točno nalazi kuća, te nastavio: 'Poznati par je kupio kuću koja je u cijelosti uređena u drvu, što znači da je takva izvana i iznutra.

Vezani članci Slika nije dostupna Lepa Brena nastupom za pamćenje - oduševila fanove! Slika nije dostupna Nakon četiri godine: Lepa Brena opet nastupa u Zagrebu!

Trenutačno su u tijeku radovi na ljetnikovcu, odnosno dodatno se uređuje interijer najmodernijom tehnologijom. Koliko se po selu priča, par je ovu lokaciju odabrao ne samo zbog ljepote prirode već i zbog anonimnosti što je njima kao poznatom paru od velikog značaja'.

Luksuzna kuća je smještena dvadeset metara od vode, a u sklopu imanja nekoliko metara od vode izgrađena je još manja kuća u kojoj se nalazi kuhinja, prostor za roštilj te velika blagovaonica za dvadesetak ljudi.

>> Lepa Brena: 'Vidim da još uvek niste zaboravili reči mojih pesama!'

Prema pisanjima tamošnjih medija, nakon što je poznati par stavio prezime na jedna od ulaznih vratiju, cijene nekretnina u mjestu Kokin brod skočile su za najmanje duplo. Mada još uvijek nigdje nije službeno potvrđeno kako su Živojinovići 'pazarili' ljetnikovac na jezeru, stanovnici tog mjesta odavno se već hvale kako imaju poznatu susjedu, iako je Lepoj Breni ideja kupovine ovog ljetnikovca bio bijeg u anonimnost daleko od očiju javnosti.