Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije otkrila razlog zbog kojeg se boji Iraca, ali je zbog njih tražila najjaču tjelesnu zaštitu dosad.


Lady Gaga ne riskira kad je u pitanju njezina sigurnost, a to se posebno odnosi na skorašnji odlazak u Irsku, gdje će održati tri uzastopna koncerta. Tražila je 24-satnu sigurnost i desetak tjelohranitelja koji će je čuvati četiri puna dana i tijekom tri koncerta u Dublinu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Trenutačno se nalazi na turneji naziva 'Monster Ball Tour', no dosad nikada nije tražila tako jaku zaštitu. 'Voli se osjećati sigurnom', rekao je izvor za Belfast Telegraph. 'Neki obožavatelji su pretjerali i slali joj poruke pune mržnje, zbog čega je preplašena', nadodaje. Osim garde tjelohranitelja, Gaga je za svoj boravak u Irskoj tražila Bikram yoga i pilates učitelje koji će joj cijelo vrijeme biti na raspolaganju. Ranije ovog tjedna pjevačica je oborila rekord na YouTubeu kao prva umjetnica čije je videje pogledalo više od milijardu ljudi.

>> Youtube rekord: Lady Gagu pogledala milijarda ljudi