Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snježna oluja koja je zatrpala New York u srijedu navečer nije spriječila glavne showbizz zvijezde da se pojave kako bi odale počast tragično preminuloj Natashi Richardson i nastupile u himanitarne svrhe na amfAR-u.


Lady Gaga, Meryl Streep i Sigourney Weaver došle su na 12. po redu amfAR kako bi skupile sredstva za pomoć u liječenju oboljelima od HIV/AIDS-a i istovremeno odale počast glumici Natashi Richardson, supruzi Liama Neesena, koja je poginula na skijanju prošlog ožujka.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Richardson je za života doslovce bila šampion u prikupljanju sredstava, nakon što je njezin otac redatelj Tony Richardson umro od te smrtonosne zarane bolesti još 1991. godine.

Najviše pažnje privukla je Lady Gaga koja je od glave do pete bila prekrivena biserima i bijelim body paintom, te je u takvom outfitu izvela pjesmu ‘Future Love’

Za outfit Lady Gaga je pohvalila umjetnika Terencea Koha koji je za svoje umjetničko djelo bio inspiriran klavirom. Koh je inače poznati kipar eskapist koji se ističe izradom bijelih skulptura.