Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

24. 10. u KUD Željezničaru održati će se koncert na kojem će nastupiti grupe Violate, Decomposing Entity I Dead Garden Cult.


Večer će otvoriti grupa Violate, zagrebački thrash kvartet sa elementima Amun Ba Imhotep melodija. Već dobro poznati zagrebačkoj publici, Violate će još jednom predstaviti svoj EP prvijenac 'Sick Addiction', kao i neke novije materijale. Nakon dečkiju koji do sada nisu nikad razočarali svojom žestokom svirkom, nastupiti će Decomposing Entity, mladi ambiciozni death metal bend iz Zagreba, koji su upravo završili svoj prvi promo materijal te će ga predstaviti željezničarskoj publici u potpunosti, kao i neke još nesnimljene materijale, predvođeni frontmenom Davorinom Švanerom.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaronili u jezero na dnu Lukine jame Slika nije dostupna U Njemačkoj Hrvati među NAJPOŽELJNIJIM radnicima! Evo koja se zanimanja najviše traže

Večer će zatvoriti grupa Dead Garden Cult, a iako je nepoznato u kojoj će postavi to učiniti, njihovi nastupi su uvijek poslastica, bilo svirkom ili količinom gluposti na stageu. Dead Garden Cult je bend koji osvaja svojim čvrstim i beskompromisnim sviranjem te ludom kombinacijom stilova, a ovom prilikom će u potpunosti odsvirati svoj EP prvijenac 'Obsidian', kao i neke nove materijale, a biti će i iznenađenja.

Violate, Decomposing Entity i Dead Garden Cult u KUD Željezničaru 24.10. u 21 sat!