Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Susjedi ubijene srpske pjevačice prvi su put progovorili za medije.


Ovog je vikenda na beogradskom Novom groblju pokopana Ksenija Pajčin, popularna pjevačica kojoj je u naletu ljubomore mladić Filip Kapisoda oduzeo život.

Vezani članci Slika nije dostupna Tisuće ljudi na pogrebu Ksenije Pajčin u Beogradu Slika nije dostupna 'Ksenija ga je telefonski zvala i po deset puta za vrijeme ručka'

Nakon tragičnog ubojstva i samoubojstva koje je protreslo regiju, susjedi Ksenije Pajčin po prvi su put progovorili o svemu onome čemu su svjedočili u noći stravičnog zločina. Stanari Nikšićeve 6 tvrde kako se večer prije krvavog događaja, iz stana Ksenije Pajčin čula žestoka svađa nesretnog para.

'Policija je intervenirala prethodne noći, obavila razgovor s Filipom, stabilizirala situaciju i otišla', rekao je jedan od susjeda za IN magazin.

Nakon što su susjedi izjave dali policiji, klupko smrti se počelo odmotavati. Poslije svađe koja je odjeknula inače mirnom ulicom, Filip je viđen kako sa Ksenijinim psom ljutito napušta njezin stan. No, ubrzo se vratio.

'Ona je mislila da će ga proći to ludilo, no priča se da je on otišao do auta po pištolj', izjavio je susjedi. Čuvši dva hica te vidjevši kako Ksenijin pas sam stoji pred vratima stana, Ksenijin je prvi susjed shvatio da se dogodilo nešto strašno. Sa Ksenijinom majkom je provalio u stan u kojem su pronašli dva mrtva tijela. O psu Milisavu brigu su pruzeli susjedi, koji tvrde da on još uvijek neutješno sjedi ispred vrata Ksenijina stana.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju