Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mnogi glazbenici imaju razloga biti ljuti na kritičare koji izlažu negativne komentare na njihov rad, za Keitha Richardsa očito je sve u redu dok se sretne s tom osobom. Tada umjesto rasprave ponudi šaku posred čela.


Gitarist Rolling Stonesa Keith Richards nije bio svjestan da ide odraditi intervju s glazbenim kritičarom koji je jednom prilikom popljuvao njihov koncert u Švedskoj jer da je znao tko je u pitanju ili bi razmislio dva puta ili bi možda nabavio još i boks rukavicu.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi! Meghan Markle i princ Harry U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

Naime, švedski glazbeni kritičar Markus Larsson odlučio je ugostiti Richardsa u polusatnom intervjuu povodom izlaska njegove autobiografije 'Life', no valjda ni sam nije računao da će glavnu ulogu u cijeloj priči odigrati njegova kritika koju je plasirao jednom prilikom gdje je svirku Stonesa u Gotenburgu nazvao 'amaterskom'. No, Keith Richards se pokazao kao veliko zlopamtilo i od intervjua skoro napravio pravi boks meč. 'Zapravo je prvih par minuta bio odlično raspoložen i ljubazan, ali je u jednom trenutku povezao da sam ja pisao taj članak i samo je odjednom promijenio raspoloženje', naveo je Larsson koji se zaista potrudio što zornije opisati njegovu reakciju: 'Pocrnile su mu oči i samo sam vidio bijes. Ustao je i tražio da nesuglasice raščistimo na licu mjesta, a nakon udarca kada je izlazio rekao mi je da budem sretan što sam uopće ostao živ', opisao je kritičar švedskog magazina Aftonbladets.

>> Keith Richards popljuvao muškost Micka Jaggera

Keith je doduše tražio javnu ispriku koju naravno nije dobio, a cijeli slučaj osvetio je brzopoteznom šakom u glavu i raščistio svoj račun. Naravno, intervju se nije nastavio. A čini se kako ni njegov temperament ne popušta pred godinama.