Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karata za koncert još ima (parter, 500 kuna), a od sutra počinje i prodaja ulaznica za Bon Jovija.


Gagina produkcija polako stiže u Zagreb. Jučer su stigli prvi autobusi i kamioni s opremom, a njezina je ekipa već oduševljena hrvatskim glavnim gradom. Danas će doći i ostatak produkcije, a dolazak Lady Gage očekuje se na dan koncerta.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Koncert Lady Gage, osim spektakla u Areni, postat će i jedan poseban modni događaj na kojem ćemo vidjeti sve oblike 'Little Monstersa' , kako svoje obožavatelje Lady Gaga. Naime, poznato je da se njezini fanovi vole oblačiti posebno, baš u stilu svog idola, pa ćemo vidjeti limenke u kosi, lude šešire, plastične haljine, a možda se netko usudi doći i sa šniclom na glavi.

Ulaznica za koncert još ima za parter po cijeni od 500 kuna, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (na dan koncerta na blagajni Arene od 9 ujutro). Sutra će u prodaju krenuti i ulaznice za koncert Bon Jovija, 8. lipnja 2011. na stadionu Maksimir (cijene se kreću od 300 do 2000 kuna).

>> Gaga želi 500 kg leda, kisik i lokot, Stingu je potrebno samo ogledalo i biljka

S obzirom na gužve koje se predviđaju, organizatori preporučaju svima da dođu što ranije na koncert.