Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jelena Karleuša ostala je bez svojeg voljenog kućnog ljubimca. Misli da su za nejgovu smrt krivi vukovi.


Srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je ostala bez svojeg kućnog ljubimca - prasice Rihanne, a za njezin nestanak optužuje čopor nadrogiranih vukova, ili samo jednog, nije sigurna.

Vezani članci Nina Badrić Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

'Moja je prasica Rihanna sada pokojna, pojeo ju je neki nadrogirani vuk, tako da o tome više ne želim govoriti, previše je bolno', rekla je Karleuša srpskom Kuriru.

Jelena će 15. ožujka naredne godine prvi put u karijeri održati koncert u beogradskoj Areni.

'Bit će to čudo neviđeno'

'U petnaest godina koliko se bavim pjevanjem održala sam bezbroj koncerata, kako na ovim prostorima tako i diljem Europe. Vidjeli su me milijuni ljudi, ali se do sada nije realizirao niti jedan veliki beogradski koncert. Nema tu posebne filozofije zašto je to tako. Meni nikada nije bio problem napuniti halu, stadion, livadu... ali, dosad nisam imala potrebne uvjete da taj koncert izgleda onako kako se od mene očekuje - da bude neviđeni spektakl. E, sada će se to čudo neviđeno i napokon dogoditi. Tražili ste - gledajte!', kazala je Jelka te nadodala: 

'Od pozornice, scenskih efekata, koreografija, kostima, pa do svijetla i zvuka, sve će biti moćno', rekla je Jelena koja je u intervjuu spomeula Madonnu kao svoj životni i glazbeni uzor, dok od srpskih glazbenika nije izdvojila ama baš nikoga.